بازرگانی, کارآفرینی

دومین هم اندیشی اتصال به بازار جهانی؛ لزوم توسعه همکاری کارآفرینان ایران و هند

دومین هم اندیشی اتصال به بازار جهانی؛ لزوم توسعه همکاری کارآفرینان ایران و هند

دومین هم اندیشی اتصال به بازار جهانی؛ لزوم توسعه همکاری کارآفرینان ایران و هند

به گزارش خبرنگار شبکه خبری ایرانیان، در دومین نشست هم اندیشی اتصال به بازار جهانی، رحیم سرهنگی مدیرکل توسعه کارآفرینی وزارت تعاون کار و امور اجتماعی با تشریح سیاست های کارآفرینی در کشورمان گفت: این سیاست ها در سه دسته عمده تقسیم بندی شده که در دسته اول تربیت منابع انسانی با کیفیت و ماهر برای کارآفرینی تعریف شده است.

وی ادامه داد: در دسته دوم این سیاست گذاری ها ، هماهنگی بین کارآفرینان از جایگاه مهمی برخوردار است چراکه در این دسته سیاسست ها اجرای اکوسیستم کارآفرینی، دولت ، دانشگاه ها و سرمایه گذاران دور هم جمع می شوند.

سرهنگی حمایت از کارآفرینان را سومین دسته بندی سیاست ها عنوان کرد و یادآور شد: دسته سوم سیاست ها به حمایت از کارآفرینان پیشگام و خط شکن است. این کارآفرینان شامل کسانی هستند که نو آوری هایی داشته اند که منجر به رشد و تعالی آنها و جامعه مخاطبان کارآفرینی شده است.

وی خاطرنشان کرد: برای هریک از سیاست های سه گانه طرح های مختلفی اجرا می شود ، به عنوان مثال در دسته تربیت نیروی انسانی در بخش آموزش های کارآفرینی با مؤسسات بین المللی مثل مؤسسه وی خاطرنشان کرد: برای هریک از سیاست های سه گانه طرح های مختلفی اجرا می شود ، به عنوان مثال در دسته تربیت نیروی انسانی در بخش آموزش های کارآفرینی با مؤسسات بین المللی مثل موسسه EDR کشور هند  که در زمینه کارآفرینی نوجوانان کمک هایی به ما می کند، همکاری داریم.

مدیرکل توسعه کارآفرینی وزارت تعاون کار و امور اجتماعی با اشاره به راه اندازی باشگاه کارآفرینان گفت: آنچه مهم است این است که در دسته سوم سیاست ها کارآفرینان پیشگام کشور را شناسایی کرده و درقالب باشگاه کارآفرینان پیشگام دور هم جمع کرده و ساماندهی کرده ایم.

سرهنگی افزود: در این باشگاه کارآفرینان از محل های مختلف یکدیگر را پیدا کرده و باهم تبادلات تجربیات را خواهند داشت. به این نتیجه رسیده ایم که برای به روز رسانی کارآفرینی ، باید فضای گفتگو برای اجرای پروژه های مشترک ایجاد کنیم تا اکوسیستم کارآفرینی منسجم و کارآمدتر شود.

وی با تأکید بر لزوم تقویت کارآفرینی در کشور اظهار داشت: برای ورود به بازارهای جهانی باید کارآفرینان خودشان را به روز کرده و در همه ابعاد تقویت کنند و در این راستا ما نیز در این باشگاه ، کارآفرینی از صنایع نانو و تکنولوژی های برتر گرفته تا حوزه دامپروری و زنبورداری داریم.

سرهنگی اضافه کرد: درهریک از بخش های باشگاه کارآفرینان تالارهای گفتگوی تخصصی مختلفی وجود دارد که کارآفرینان باهم تبادل نظر کرده و زنجیره تامین رافراهم و هماهنگی ها بیشتر شود.

وی گفت: باشگاه اکوسیستم کارآفرینی، ایران را به اکوسیستم کارآفرینی کشورهای دیگر پیوند می زند چون اعتقاد داریم برای رشد در خوشه های صنعتی باید به جامعه کارآفرینی جهانی بپیوندیم و امیدواریم بین ایران و هند در این حوزه همکاری ها تداوم یابد.

بنابراین گزارش درادامه عضو مؤسسه کارآفرینی هند با اشاره به سوابق و مشترکات فراوان فرهنگی بین ایران و هند اظهار داشت: ایران و هند دو کشور دوست و با سابقه دیرینه فرهنگی و تبادلات مختلف هستند و زبان فارسی زمانی جزیی از زبان تکلم مردم هند بود که متأسفانه امروز از آن استفاده نمی شود لذا برای خروج از محدودیت ها و تحریم ها لازم است در حوزه تعمیق روابط و اشتراکات بیشتر و برنامه های فرهنگی فعال تر باشیم.

وی ادامه داد: ما در فرهنگ ایرانی چیزی جز صلح و آرامش نداریم. روابط ایران و هند دوجانبه ، مستحکم و همراه با منافع متقابل برای هر دو کشور است. ارتباطات دوجانبه در تجارت و کارآفرینی می تواند زمینه های نزدیکی بیشتر دو ملت را فراهم تر کند. در ماه های آینده روابط بهتر و نزدیک تری خواهیم داشت و سعی می کنیم افراد بیشتری را راغب به تجارت با ایران کنیم و تحریم ها باعث می شود این روند نزدیکی روابط نزدیک تر شود.

این کارشناس کارآفرینی خاطرنشان کرد: ما به خوبی متوجه پیشرفت های ایران در حوزه کارآفرینی هستیم اقتصاد ایران رشد چشمگیری داشته و این کشور به جهات متعدد جغرافیایی، جمعیتی و توانمندی های مختلف بازار قابل توجهی را داراست.

وی یادآورشد: در رقابت های جهانی، سیاست گذاری کشورها ، ارتباطات و تبادل نظرات اکوسیستمی نیاز است و در این مسیر باید کشورهای دیگری هم به تبادلات ما بپیوندند، دراین راستا تبادل با کارآفرینان هندی و دیگر کشورهای آسیایی مثل سریلانکا، مالزی و سنگاپور رسیدن به استانداردهای مطلوب و مناسب را تسهیل می نماید چرا که ایران پتانسیل ها و بازار مناسبی دارد.

بنابراین گزارش منصور کارشناس کارآفرینی هند نیز با تأکید بر استفاده از ظرفیت های فرهنگی و دیرینه تاریخی روابط بین مردم دو کشور ایران و هند، اظهار داشت: واکاوی مشترکات بین دو کشور می تواند به تعمیق روابط و پایداری روابط دوجانبه کمک شایانی کند.

وی افزود: از این به بعد این هیأت به طور مرتب و مستمر طی ماه های آینده به ایران آمده و افراد کلیدی‌تری را برای تبادلات مختلف با خود همراه می کنیم. همچنین سعی خواهیم کرد ارتباطات را با کشورهای دیگر آسیایی برقرار کرده و زمینه های بهتر تعاملات ایجاد گردد.

مدیرکل توسعه کارآفرینی وزارت تعاون کار و امور اجتماعی در پایان با تقدیر از همت گروه آریاداناک در برپایی این نشست مشترک اظهار امیدواری کرد تعاملات و ارتباطات بهتر و بیشتری در حوزه های مشترک کارآفرینی بین ایران و هند و سایر کشورها به وجود آید.

گفتنی است گروه آریاداناک از جمله شرکت های فعال در عرصه های کارآفرینی و خدمات متنوع و گسترده در کشور است که زمینه برپایی این نشست مشترک را فراهم نموده و در جهت توسعه مسیر کارآفرینی و ارتباطات بیشتر با هند و سایر کشورهای آسیایی گام های مؤثری را برداشته است.