کارآفرینی

چرا درونگرایان کارآفرینان موفقی می شوند؟

چرا-درونگرایان-کارآفرینان-موفقی-می-شوند؟

چرا درونگرایان کارآفرینان موفقی می شوند؟

جمعیت برونگرایان، امروز با اختلاف بسیار بیشتر از درونگرایان است و همین امر باعث شده این افراد کمتر دیده شده یا استعداد ها و توانایی هایشان شناخته شود. به عنوان یک کار آفرین، شما باید توانایی مدیریت، تصمیم گیری در شرایط سخت و قدرت تفکر و ایده پردازی داشته باشید. همه ی این‌ها صفاتی است که میتوان در یک انسان درونگرا پیدا کرد.

متاسفانه درونگرایی با خجالتی بودن و یا اجتماعی نبودن اشتباه گرفته می شود و به همین دلیل به اغلب کار آفرینان و حتی افراد جویای شغل توصیه می شود کمی برونگرا باشند.

طی تحقیقات به عمل آمده، ثابت شده بسیاری از کار آفرینان موفق همچون مارک زاکربرگ افرادی درونگرا هستند؛ حال به بررسی چند ویژگی مثبت در یک کار آفرین درونگرا می پردازیم :

1. امکان کار کردن در تنهایی

مسلما یک فرد برونگرا نمی تواند مدت طولانی تنها بماند و از کار کردن در محیطی که هیچ همکار و همراهی ندارد خسته می شود؛ بلعکس یک فرد درونگرا این تنهایی را ترجیح می دهد و می تواند با تمرکز بالاتر و آرامش فکری بیشتری کار کند.

2. صبر و آرامش در وجود آنهاست

هر کسب و کاری مسلما با فراز و نشیب و ریسک های مختلف روبرو خواهد بود. ممکن است در حین کار یک خطای کوچک انسانی، فاجعه ای بزرگ را رقم بزند. یک کار آفرین درونگرا در چنین شرایطی راحت تر خود را کنترل میکند و آرامش خود را حفظ می نماید.

از طرفی دیگر با صبر و بردباری منتظر به ثمر نشستن اهداف و خواسته هایش و می شود و از تعجیل خودداری میکند.

همین صبر و آرامش فرد را به سمت یادگیری های جدید تر سوق می دهد و اجازه ی غلبه ی تکبر و خود بزرگ بینی را به کار آفرین نمیدهد.

3. تایید بیرونی بله یا خیر

اغلب برونگرایان به طور مداوم در حال هم فکری و صحبت با دیگران هستند و در واقع این تشویق و تعریف اطرافیان است که به آنها انرژی و اعتماد به نفس می دهد. در کار آفرینی، گاهی باید خودخواه بود و تنها با فکر و نظر شخصی یک مسئله را پیش برد.

برونگرایان بیشتر از درونگرایان ایده ها و افکار خود را در جمع مطرح می کنند که این موضوع می تواند جدا از نظرات مختلف، باعث دزدیده شدن ایده ها و خلاقیت آنها نیز بشود. یک کار آفرین درونگرا، به خوبی می تواند تفکرات خود را مدیریت کند و حتی در صورت شکست تنها خودش را مقصر نداند و سریع تر انرژی درونی اش را تجدید کند.

4. توجه به جزئیات در عین منطقی بودن

یک درونگرا به سادگی می تواند بر روی جزئیات متمرکز شود؛ ساعت ها در جلسات مختلف دوام بیاورد، با استفاده از منطق و عقل خود تصمیم بگیرد و احساست شخصی را در مسائل مهم دخیل نکند.

در امر کار آفرینی همین توجه به جزئیات کوچک می تواند یک مجموعه را از بحران های بزرگ و اساسی نجات دهد.

از طرف دیگر همین منطق و جزئی نگری می تواند به بروز خلاقیت های جدید و ایده پردازی های نوین کمک کند و باعث رشد و پیشرفت کار آفرین شود.